CE INFORMATII SE POT OBTINE IN EVALUAREA GENERALA A ORGANISMULUI ?

Aparatul SCIO face peste 2000 de masuratori pe minut si scaneaza peste 8000 de substante din organism precum si dezechilibrul acestora.

In evaluarea generala a organismului, se pot vedea parametrii energetici, ca voltaj, amperaj, rezistenta, hidratare, oxigenare, PH, vitalitatea, dar si nivelul grasimilor, nivelul de stres, gradul de oboseala, dezechilibre metabolice, disfuncii endocrine, deficiente de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi si enzyme, eventuale infectii cu virusi, bacterii, fungi si paraziti.

De asemenea se poate scana starea de sanatate a creierului, ochilor, a sinusurilor, scanarea coloanei vertebrale, a sistemului osos, articulatii, starea de sanatate a inimii si a vaselor de sange, pulmonar, stomac, intestine si colon, pancreas, splina, ficat, colecist, rinichi, organe genitale, etc. Se pot depista factori alergeni, intoxicatii cu metale grele, toxice industriale, radiatii, medicamente alopate, factori alergeni.

Foarte important este faptul ca aparatul SCIO semnaleaza eminenta aparitiei bolii, cu mult inainte ca aceasta sa se instaleze in corpul fizic, adica factorii de risc la care suntem predispusi datorita unui stil de viata nesanatos, predispozitii ereditare si cromozomi cu factor de risc.

Primim informatii despre varsta reala a organismului, a aspectului extern si varsta  organelor interne.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/