CE INFORMATII SE POT OBTINE IN EVALUAREA GENERALA A ORGANISMULUI ?

Scanarea generala o organismului prin Biorezonanta Magnetica este o metoda complexa de evaluare generala a starii de sanatate si a riscului de aparitie a anumitor boli.

Dispozitivul medical Eductor 1, este un sistem performant biofeedbeack compiuterizat, capabil sa calculeze peste 65.000.000 de biti de date bioenergetice, pentru a ajuta la detectarea tuturor disfunctiilor organice, metabolice, energetice si emotionale.

In evaluarea generala a organismului, se pot vedea parametrii energetici, ca voltaj, amperaj, rezistenta, hidratare, oxigenare, PH, nivel de electroni, vitalitatea celulara, nivelul grasimilor, nivelul de stres, gradul de oboseala, dezechilibre metabolice, disfuntii endocrine, deficiente de vitamine, minerale, oligoelemente, nutrienti, aminoacizi si enzyme, eventuale infectii cu virusi, bacterii, fungi si paraziti.

De asemenea se poate vedea in evaluarea generala si starea de sanatate a creierului, ochilor, a sinusurilor, scanarea coloanei vertebrale, a sistemului osos, articulatii, starea de sanatate a inimii si a vaselor de sange, pulmonar, stomac, intestine si colon, pancreas, splina, ficat, colecist, rinichi, organe genitale, etc. Se pot depista factori alergeni, intoxicatii cu metale grele, toxine industriale, radiatii, medicamente alopate, factori alergeni.

Foarte important este faptul ca Eductor 1 semnaleaza cauza aparitiei bolii, cu mult inainte ca aceasta sa se instaleze in corpul fizic, adica factorii de risc la care suntem predispusi datorita unui stil de viata nesanatos, predispozitii genetice.

Primim informatii despre varsta reala a organismului si varsta metabolica a organelor interne.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/