CINE SUNTEM ?


Biomedical Remed a fost infiintat in anul 2006, pentru a deveni o clinica importanta in atentia persoanelor deschise spre medicina alternativa si tratament holistic.

Atuul nostru este munca in echipa, profesionalismul, seriozitatea, dedicarea si pregatirea profesionala data de profesorul William Nelson in cadrul I.M.U. (International Medical University), dar si de alti profesori de elita in domeniu, cursuri post universitare in cadrul facultatii Victor Babes Timisoara si cursuri de specializare Biofeedback Eductor 1.

Biomedical Remed a tinut pasul cu dezvoltarea si specializarea periodica, pentru a fi la inaltime si petru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor nostri.

Tocmai de aceea investim in specializare si aparatura performanta si din toamna anului 2019 am trecut de la lucrul cu aparatul SCIO la dispozitivul medical de ultima generatie de biorezonznta magnetica Eductor 1.

Pentru a fi mereu aproape de clientii nostrii, oferim saptamanal informatii importante de sanatate si emisiunii televizate cu Liuba Radion, postate pe youtube, facebook si instagram.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/