Nevralgie de trigemen si a nervului Arnold

23/05/2013 biomed Uncategorized

La inceputul lunii Septembrie 2013, dupa o vara cu temperaturi foarte ridicate si datorita statului prelungit in aer conditionat (birou, masina), sau curent (mers cu geamurile deschise ,etc), s-a declansat o nevralgie de trigemen cu afectarea si a nervului Arnold. Durerile erau cumplite, insotite de ameteli, si edem cerebral cu inflamarea puternica a ochilor si o usoara lipsa de mobilitate a globilor oculari. Fiind de profesie biolog,stiind si intelegand foarte bine starea in care ma aflam si mecanismele problemei, mi-am dat seama ca toate medicamentele antiinflamatorii pe care le luam nu rezolvau cauza si nici foarte eficiente nu erau in contextul in care ma aflam! Dimpotriva, multe procese fiziologice din organism erau date peste cap prin administrarea acestora.

Si atunci care era salvarea?

Raspunsul era clar: metodele alternative! Unul din cele mai bune la ora actuala tratamente alternative este BIOREZONANTA! Recuperarea mea totala s-a datorat sedintelor de  biorezonanta! Biorezonanta este terapia cea mai performanta la ora actuala!

In urma celor 3 luni de terapie prin biorezonanta, sedinte imbinate cu un program de produse naturale ce contin principii bioactive trofice nervoase si regenerante, am solutionat aceasta problema exrrem de grava. Subliniez faptul ca aceasta afectiune poate afecta grav persoana din toate punctele de vedere datorita durerilor crunte! Afectarea poate fi pe plan psiho-emotional, pe plan social, profesional si personal! In multe cazuri disperate se alege operatia de sectionare definitiva a nervului, astfel incat persoana sa nu mai prezinte dureri! Urmarile acestei operatii sunt extrem de neplacute: lipsa senzitivitatii pe partea operata (ohi, nas, obraz, buze etc)

Toate aceste neplaceri se pot evita cu terapia prin biorezonanta. In acest sens recomand cel mai bun si cel mai performant cabinet de biorezonanta:MEDICAL REMED- LIUBA RADION

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/